Sneltekenaar/caricaturist inhuren (op papier)

SNELTEKENAAR INHUREN, OP PAPIER

U kunt Jeroen als sneltekenaar/caricaturist inhuren op uw party, bruiloft evenement of bedrijfsfeest en zijn entertainment werkt veelal als ijsbreker voor het aanwezige publiek.

Sneltekenaar inhurenKarikatuur Martijn Koning

Het snelst werkt hij op een vaste plek (i.v.m. de verlichting) maar zich mobiel tussen uw gasten begeven behoort ook tot de mogelijkheden en de karikaturen zijn vriendelijk van aard en niet teveel overdreven. De tekenplek wordt duidelijk herkenbaar gemaakt d.m.v. een banner met veel illustraties opdat het publiek kan zien dat daar iets leuks gebeurt. Voor de persoon die getekend wordt is het altijd spannend om ‘famous for 5 minutes’ te zijn en zich te laten verrassen door het resultaat, voor de omstanders zeer amusant om de tekening te zien ontstaan en om met elkaar in gesprek te geraken. De karikaturen worden getekend in zwart/wit  op een duurzaam papier, formaat; 45-32 cm.

Sneltekenaar inhurenSneltekenaar inhurenSneltekenaar inhuren

6 MINUTEN PER TEKENING

De karikatuur neemt ongeveer 6 minuten per persoon in beslag en grappige kenmerken zoals hobby’s, klein lijfje etc. kunnen er naar indien gewenst bij getekend worden. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en uiteraard het humoristische aspect behoren tot de prioriteiten van Jeroen. De tekeningen worden opgerold aan uw gasten meegegeven.

SNELTEKENAAR INHUREN, OP BIERVILTJES

Karikaturen op bierviltjesSneltekenaar op bierviltjesKarikatuur op bierviltje

U kunt Jeroen ook als sneltekenaar inhuren als bierviltjes tekenaar en hij tekent de karikaturen op een groter formaat rond viltje met een diameter van 13cm. De opstelling bestaat uit een fraai 19e eeuws schrijverskistje op statief waar de stiften, penselen en aquarelverf mooi op uitgestald zijn en de presentatie wordt gecompleteerd met een houten schildersezel en leuke banner met voorbeelden. Op de locatie dient slechts gezorgd te worden voor 2 hoge krukken wat mooier is voor het meekijken voor de gasten. De tekening neemt ongeveer 6 minuten in beslag en wordt op fraaie wijze snel ingekleurd en meegegeven.

VILTJES XL

Karikaturen op dit grotere formaat viltje van 13-18cm. geven veel meer ruimte voor een fraaie tekening, dit formaat stemt ongeveer overeen met een grote versie van een ansichtkaart. Zeker de kleine bierviltjes hebben vaak te weinig ruimte om b.v. Iemand met een groot hoofd te plaatsen, laat staan 2 personen samen. Op dit formaat passen moeiteloos duo’s en individuele tekeningen komen ook veel fraaier uit de verf (zie foto onder om een indruk te krijgen in het verschil in formaat tussen kleine viltjes en XL). De werkwijze is vrijwel hetzelfde als de andere variaties en de cartoon wordt mooi in kleur afgewerkt. Deze XL viltjes zijn een beetje het tussenstadium van standaardviltjes en A5-formaat en hebben ook niet meer de associatie dat het een onderzetter voor een glas is, het is een autonoom kunstwerkje.

SNELTEKENAAR INHUREN OP A5 FORMAAT

Ook kunt u Jeroen ook als sneltekenaar inhuren voor karikaturen op A5-formaat (16-21cm.). De karikaturen worden dan uitgevoerd op een fraai 300grams handgeschept aquarelpapier waarbij de karikatuur met stift, en in kleur wordt uitgewerkt met aquarelverf.

Karikatuur in kleur

Uw gasten krijgen het vervolgens mee in een transparant pergamijn-zakje zodat het oogt als een mooi cadeau. Per getekende persoon neemt plus-minus 6 minuten in beslag en vanwege het formaat kunnen er ook duo’s op getekend worden. De werkopstelling bestaat uit een rustiek 19e eeuws schrijverskistje op statief waar alle teken en schildermaterialen handig op uitgestald staan, daarbij een houten schildersezel en een banner met voorbeeld-karikaturen. De locatie draagt slechts zorg voor 2 hoge krukken.

HUWELIJKSAANZOEK IN DE VORM VAN EEN KARIKATUUR

U kunt mij ook inhuren om een ludiek huwelijksaanzoek te doen, ik kan dan aanwezig zijn op een vooraf afgesproken locatie (café, restaurant e.d.), ik zit daar dan zogenaamd als klant aan een tafel te schetsen. U komt eens kijken en ik vertel dat ik ook u met uw aanstaande kan tekenen (zij of hij weet uiteraard van niets). Ik teken u vervolgens met een tekstballon met de vraag “Wil je met mij trouwen”, als de cartoon af is kan de lege tekstballon ingevuld worden met het antwoord, wat hopelijk een ja wordt. (de prijs wordt bepaald in onderling overleg, afhankelijk van de reistijd). Maar je zou ook kunnen kiezen om het digitaal te laten tekenen waarbij ik de cartoon opstuur zodat jezelf kunt bepalen wanneer je het aan haar wilt laten zien (zie voorbeeldfoto).

HuwelijksaanzoekHuwelijksaanzoekHuwelijksaanzoek

PRIJSINDICATIE:

2 uren, 300,- 4 uren, 475,-. Specifieke prijzen vindt u onder de categorie TARIEVEN

*BEKIJK HET ITEM OVER KONING WILLEM ALEXANDER VAN JEROEN IN Hart van Nederland

Bekijk portfolio

.SneltekenaarSneltekenaarSneltekenaar Jeroen