Visualizing

VISUALIZING

U kunt Jeroen ook inhuren als cartoonist op congressen als visuele vertaling van uw besproken onderwerpen maar ook als illustrator voor boeken, powerpoints en advertenties. Hieronder vindt u meer informatie over de vele mogelijkheden.

CARTOONIST OP CONGRESSEN, SYMPOSIA

Heeft u een congres, symposium, thémadagen of brainstorm-sessie dan kunt u Jeroen als cartoonist inhuren om ter plekke de besproken onderwerpen te laten visualiseren in heldere maar zeker ook vrolijke cartoons. Dit kan direct door een persoonlijke interpretatie van het besprokene weer te geven maar vaak ook in overleg met de discussie-groep, de groep reikt dan hun punten van belang aan die Jeroen vervolgens in de tekening kan verwerken. Het is een vertaling van woord naar beeld die ook achteraf nog als geheugensteun kan dienen, een beeld zegt immers vaak meer dan een woord. Het is altijd handig om vooraf enige informatie te hebben opdat Jeroen zich kan voorbereiden, dit heeft veelal een goede invloed op het eindresultaat.

Jeroen heeft al met succes gewerkt als visualizer/catoonist op congressen van de directeuren van de grote Nederlandse banken o.l.v. Jeroen Dijsselbloem en Jort Kelder. Het internationale ‘Non-congres’ over artificial intelligence. Klimaatcongres van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat etc.

 

CartoonCartoonCartooning

CartoonistCartoonCartooning

cartooningCartoon.Karikatuur

ILLUSTRATIES

U kunt de meest uiteenlopende illustraties door Jeroen laten maken zoals voor boeken en tijdschriften maar ook powerpoints, handleidingen, etiketten en ludieke reclame’s. De mogelijkheden zijn wat dat betreft veelvuldig en worden in goed onderling overleg besproken om tot een optimaal resultaat te komen. In het portfolio vindt u vele voorbeelden om een indruk te krijgen.

 

IllustratorillustratorIllustratie

illustratorcartoonistcartoonist

Tarieven worden bepaald in onderling overleg.

Video Visualizing op locatie, opdracht Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Klik op link:  https://www.youtube.com/watch?v=1qhU_C04Hio&feature=youtu.be

Bekijk portfolio

.