Karikaturen van foto’s

KARIKATUREN VAN FOTO’S

U kunt ook karikaturen van foto’s laten maken, per e.mail stuurt u ‘duidelijke en scherpe’ foto’s  met een omschrijving van uw wensen, zoals karakteristieken, klein lijfje en bijbehorende attributen. Erg leuk voor huwelijkskaarten, maar ook om vrienden of collega’s te verrassen; een bijzonder en origineel geschenk.  De karikatuur is meestal binnen 3 dagen na ontvangst van de foto’s klaar en veelal teken ik digitaal maar uiteraard kan het ook gewoon op papier. Digitale karikaturen hebben wel het voordeel dat u de afbeelding veelvuldig kunt gebruiken, b.v. uitprinten en inlijsten of als profielfoto op Facebook etc. tevens is de digitale versie altijd in kleur. Hoe scherper de foto, des te beter de karikatuur zal worden. Hieronder vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden.

INDIVIDUELE KARIKATUUR VAN FOTO’S

U kunt een karikatuur van 1 persoon laten maken, de standaard versie is hoofd met schouders of hoofd met klein lijfje en enkele eenvoudige attributen. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk; u kunt de persoon in een voor hem of haar typische omgeving omringd door karakteristieke attributen, denk aan hobby’s zoals tennissen, motorrijden etc. de mogelijkheden zijn eindeloos. Wel is er een meerprijs voor deze versie, deze wordt in onderling overleg besproken en is afhankelijk van het extra werk wat het met zich meebrengt. De individuele karikatuur is een origineel verjaardagsgeschenk maar kan ook op andere ludieke wijze’s toegepast worden zoals hieronder op de helm van een Paris Dakar coureur.

Karikaturen van foto'sKarikaturen van foto'sKarikatuur digitaal

DUO KARIKATUUR VAN FOTO’S

Deze versie is zeer geschikt als huwelijkskaart of gewoon als geschenk voor personen die iets gemeenschappelijks met elkaar hebben zoals een relatie of partnership binnen een bedrijf etc. Uiteraard kunnen bij deze karikaturen ook allerlei karakteristieken erbij getekend worden.

karikaturen van foto'sKarikatuur digitaalKarikatuur digitaal

GROEPS KARIKATUREN VAN FOTO’S

Dit zijn karikaturen van 3 personen tot wel groepen van 40 personen of meer, groepskarikaturen van meer dan 5 personen worden altijd digitaal getekend en ook hier kunnen allerlei kenmerken erbij getekend worden. Deze versie is zeer geschikt voor gehele families, personeel van bedrijven, vriendenclubjes etc.

karikaturen van foto'skarikaturen van foto'skarikaturen van foto's

Bekijk de tarieven.

Bekijk portfolio

.