Karikaturen/Caricatures

SNELTEKENAAR, KARIKATUURTEKENAAR

INFORMATIE

Karikatuurtekenaar Jeroen Busschers is aanvankelijk in Parijs begonnen met het tekenen van karikaturen/caricatures en tekent tot op heden tijdens de zomermaanden in het buitenland, zoals o.a. Montreux in Zwitserland, Avignon, Annecy en Bergerac in Frankrijk. Uiteraard is hij ook gewoon het gehele jaar te boeken en is werkzaam als sneltekenaar op een scala van evenementen  door heel  Nederland.

Karikaturen in Zwitserland

Jeroen tekent net zo gemakkelijk in Wassenaar als in Spangen, van Bar Mitzwa’s tot Twentse bruiloften, voor multinationals als wel kleine bedrijven. Tevens verleent hij regelmatig zijn creatieve ondersteuning als cartoonist aan diverse TV programma’s.

Mede dankzij zijn opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam en de ArtEZ academie te  Enschede hebben zijn karikaturen/caricatures een persoonlijke stijl en kwaliteit, voorts ’tekent’ Jeroen Busschers moeiteloos in de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits wat van pas kan komen bij internationale evenementen.

WAT KAN JEROEN VOOR U BETEKENEN

KARIKATUURTEKENAAR/CARICATURIST OP PAPIER

Uw gasten krijgen een karikatuur in zwart/wit of kleur mee naar huis, afmeting 46-32cm. Ook kunt u kiezen voor bierviltjes in full color. Zie categorie  Sneltekenaar inhuren (op papier)

Karikaturen op locatie

KARIKATUURTEKENAAR/CARICATURIST DIGITAAL 

Uw gasten krijgen een digitale cartoon mee, geprint op fotopapier in een mooi passe-partout en eveneens digitaal via bluetooth of E.mail. Zie categorie Sneltekenaar inhuren (Digitaal)

Karikaturen digitaal

WORKSHOP KARIKATUUR TEKENEN

Uw gezelschap wordt gedurende 1-1,5 uur geleerd en verleidt om elkaar te gaan tekenen, ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Uiteraard neemt men de gemaakte tekeningen mee naar huis. Zie categorie Workshop karikatuurtekenen

Karikaturen workshop

KARIKATUREN VAN FOTO’S

U stuurt duidelijke en scherpe foto’s op en Jeroen maakt daar al naar gelang uw wensen een fraaie cartoon van. De mogelijkheden zijn veelzijdig; van individueel, duo tot groep-cartoons. Zie categorie Karikaturen van foto’s

Karikaturen van foto's

ILLUSTRATIES EN VISUALIZING

Op uw congres of seminar kan Jeroen de door u besproken materie verluchtigen en visueel maken d.m.v. vrolijke en heldere cartoons. Eveneens bestaan er de mogelijkheden voor product-illustraties, illustraties voor boeken, powerpoints etc. Zie categorie Visualizing

CartoonCartoon

IN PRAKTIJK

Onder de tekenstift van karikatuurtekenaar Jeroen Busschers ondergaat u geleidelijk een metamorfose en ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten.Maar…..wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden zoals u!

Dit alles in plus-minus 6 minuten per karikatuur tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en humor behoren tot de prioriteiten van Jeroen, wat de sfeer ten goede komt, want tevens zorgen zijn karikaturen voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers.

Karikatuurtekenaar Jeroen werkt op een vaste plek van twee vierkante meter of begeeft zich staand tussen het publiek met zijn mobiele ezel (mits de lichtomstandigheden dit toelaten), ook kunnen de karikaturen in kleur getekend worden; dit neemt iets meer tijd in beslag. Tevens heeft sneltekenaar Jeroen de extra mogelijkheden van digitale technieken omarmd en kan hij zich bij u presenteren met zijn tekenscherm en extra monitor zodat het publiek beter mee kan kijken. Bij digitaal sneltekenen is in verband met de kwetsbaarheid van de apparatuur wel een vaste plek vereist, digitale karikaturen worden altijd full color uitgewerkt. Iets mobieler is het digitaal tekenen op de Ipad, in beide varianten krijgt men een geprinte karikatuur direct mee naar huis. Bij thema-feesten kan indien gewenst karikatuurtekenaar Jeroen zijn kleding hierop aanpassen; b.v. een Franse outfit.

KORTOM

Met karikatuurtekenaar Jeroen Busschers biedt u een unieke tekenattractie aan op uw party of  evenement, terwijl u uw  gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een  geslaagde act voor: feesten, bruiloften, beurspromotie, openingen,  winkelcentra, bedrijfstrainingen,  congressen e.v.a. festiviteiten.

*In de sub-categorieen: sneltekenen op papier, digitaal optreden etc. vindt u nadere  informatie en   voorbeeld-tekeningen.

*Jeroen is te boeken als ZZP’r, dit betekend dat hij en niet u zorg draagt voor de belasting-afdrachten.