Sneltekenaar/caricaturist inhuren (Digitaal)

DIGITALE KARIKATUREN

Jeroen tekent ook digitale karikaturen/caricatures, het nieuwe medium wat veel bewondering en enthousiasme bij uw gasten teweeg brengt, op 2 monitoren of met beamer en projectiescherm kunnen de omstanders simultaan de getrokken lijnen en het inkleuren van de karikatuur volgen. Bij digitaal tekenen op een tablet dient het publiek iets naderbij te komen om het ontstaan van de cartoon te volgen. Het eindresultaat is een heldere cartoon die veelvuldig gebruikt kan worden, zoals geprint en ingelijst op bureau of als profiel-foto op Facebook etc.

Digitale karikaturenDigitale KarikatuurDigitale karikatuur

VARIATIE 1: DIGITALE KARIKATUREN OP WACOM COMPANION EN PROJECTIESCHERM VIA EEN BEAMER

De karikaturen worden in full color getekend op een Wacom-scherm van 14″ en simultaan geprojecteerd op een groot scherm van 1.80-1.20 meter, uw gasten kunnen dus groots meegenieten van het ontstaan van de karikatuur. Deze variatie is wellicht de meest gangbare maar ook een mooie ‘eyecatcher’ op uw party of evenement. De tekeningen worden direct geprint en meegegeven in een fraai passe-partout. Teksten of logo’s kunnen probleemloos mee-geprint worden.

Karikatuur op IpadDigitale karikatuurKarikatuur op Ipad

VARIATIE 2: DIGITALE KARIKATUREN OP EEN TABLET

De karikaturen worden op een 14″ Wacom scherm getekend in full color en direct uitgeprint  en vervolgens meegegeven in een luxe A5 passe-partout. Voorts heeft het al de hierboven vermelde mogelijkheden. Het tekenen op de tablet zonder verdere projectie is vaak handig op vakbeurzen en andere locaties waar de ruimte enigszins beperkt is.

Karikatuur op IpadKarikatuur op Ipad

PRIJSINDICATIE:

2 uren vanaf 400,-. Specifieke prijzen vindt u in de categorie TARIEVEN

Bekijk portfolio